voetbalzone

Narsingh heeft basisplaats terug: 'Tegen Ajax mijn visitekaartje afgegeven'

Bart Kruyt19 sep 2014, 14:10
Laatst bijgewerkt: 19 sep 2014, 14:10
Advertentie

Luciano Narsingh heeft zijn basisplaats bij PSV terug. De vleugelaanvaller heeft ruim anderhalf jaar gesukkeld met een knieblessure, maar voelt zich inmiddels weer goed. Dat liet hij wel zien in de Amsterdam ArenA, toen hij met een goal en een assist de gevierde man tegen Ajax.

voetbalzone

Narsingh moest in de eerste weken van het seizoen genoegen nemen met invalbeurten, maar mag nu weer starten van Phillip Cocu. "In de voorbereiding merkte ik al dat ik goed hersteld was van mijn knie", zei de rechtsbuiten tegen Goal. "De angst was verdwenen. Dat merkte de trainer ook tijdens de trainingen en hij zei: 'Als je zo door blijft gaan, dan ga je veel spelen dit jaar'. Tegen Ajax kreeg ik de kans en het ging lekker. Ik heb mijn visitekaartje afgegeven."

"Ik denk dat ik bijna volledig fit ben", vervolgt Narsingh. "Misschien dat ik, over negentig minuten gezien, zo rond de tachtigste minuut wel een beetje moe ben. Ik sta pas drie competitieduels in de basis, maar toch merk ik dat ik door die wedstrijden al sterker ben geworden. Ze hebben me bij PSV altijd gesteund. Natuurlijk heb ik het gevoel dat ik het dit seizoen moet laten zien."

Bezig met laden …