voetbalzone

Narsingh: ‘Hij geeft ons inderdaad die vrijheid en dat is lekker’

Thijs Post16 aug 2015, 15:15
Laatst bijgewerkt: 16 aug 2015, 15:15
Advertentie

PSV liep in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen averij op (2-2 tegen ADO Den Haag), maar zondag ging het tegen FC Groningen wel goed voor de landskampioen (2-0). Luciano Narsingh was goud waard voor trainer Phillip Cocu: de vleugelaanvaller maakte beide doelpunten.

voetbalzone

Narsingh wisselde tegen FC Groningen veelvuldig van kant met Maxime Lestienne. “Hij geeft ons inderdaad die vrijheid en dat is lekker”, zegt Narsingh tegen FOX Sports over trainer Cocu. “Ik voel me er goed bij en draai al langer lekker. In de voorbereiding kwam ik ook al goed binnen.” De aanvaller is hersteld van een zware knieblessure. Daar is hij ‘helemaal klaar mee’, zo laat hij weten.

Ging PSV tegen ADO Den Haag nog de fout in, tegen FC Groningen kwam de bevrijding wel. In de rust, bij een stand van 1-0, spraken de spelers elkaar toe in de kleedkamer. “We zeiden in de rust nog tegen elkaar: ‘Laat het niet weer fout gaan. Als de bal in de slotfase bij ons zestienmetergebied komt, schiet 'm dan maar het stadion uit’.”

Bezig met laden …