voetbalzone

Narsingh mag na klein jaar hopen op rentree en neemt plaats Bakkali in

Peter Nusselder23 okt 2013, 10:25
Laatst bijgewerkt: 23 okt 2013, 10:25
Advertentie

De Europa League-wedstrijd die PSV donderdagavond speelt bij Dinamo Zagreb kan voor Luciano Narsingh een bijzondere worden: de vleugelaanvaller was een klein jaar uit de roulatie, maar is door trainer Phillip Cocu opgenomen in de selectie voor het Europese treffen en reist mee naar Kroatië.

/

De 23-jarige Narsingh, die vorig jaar debuteerde in het Nederlands elftal en sindsdien tot zes interlands kwam, mag voor het eerst in tien maanden weer hopen op speelminuten in de hoofdmacht van de Eindhovenaren. De buitenspeler scheurde in december zijn voorste kruisband af tijdens het duel met NAC Breda en werkte vervolgens lange tijd aan zijn revalidatie.

De afgelopen weken kwam Narsingh al uit voor Jong PSV, een fysieke test die de rechtsbuiten goed doorstond. Cocu neemt in totaal negentien spelers mee naar Zagreb, maar Zakaria Bakkali behoort niet tot de PSV-selectie. De vleugelspits heeft na de ontmoeting met FC Groningen van afgelopen week last van een lichte bovenbeenblessure en blijft achter in Eindhoven, waar hij zich zal richten op het uitduel met Roda JC Kerkrade dat zondag op het programma staat.

Bezig met laden …