voetbalzone

Narsingh: ‘Toen we samen bij Ajax speelden, was hij altijd de beste’

Daniel Cabot Kerkdijk05 dec 2014, 08:25
Laatst bijgewerkt: 05 dec 2014, 08:25
Advertentie

Luciano Narsingh van PSV speelt voor een topclub in Nederland en mag zich ook Oranje-international noemen. Toch was het zijn oudere broer Furdjel die volgens kenners de mooiste loopbaan in het voetbal tegemoet zou gaan. Blessureleed zorgde er echter voor dat de 26-jarige vleugelaanvaller achterop raakte. Het is zijn twee jaar jongere broer Luciano die continu in de spotlights staat.

voetbalzone

Furdjel Narsingh is nu blessurevrij en laat in het tenue van SC Cambuur zien wat hij allemaal in huis heeft, tot tevredenheid van zijn jongere broer. Hij keek van kleins af aan op tegen Furdjel. “Toen we samen bij Ajax speelden, werd hij altijd de beste speler van het toernooi en won hij altijd prijzen. Ik denk dat hij wat zakelijker is dan ik. Hij maakt meer acties op snelheid en dat moet ik misschien ook vaker doen”, citeert De Telegraaf.

Narsingh denkt niet dat zijn oudere broer niet meer de leeftijd heeft om door te breken. Hij denkt dat Furdjel zeker nog hogerop kan en noemt Ruben Schaken als voorbeeld. “Furdjel heeft de kwaliteiten om ook ooit bij een topclub te spelen. Hij is een klassieke buitenspeler met een actie en die zijn altijd gewild.”

Bezig met laden …