voetbalzone

Narsingh tot kort voor winterstop afwezig bij PSV

Erik van Dam27 nov 2015, 17:36
Laatst bijgewerkt: 27 nov 2015, 17:36
Advertentie

Luciano Narsingh speelt de komende weken niet bij zijn club PSV. De 25-jarige flankspeler haakte woensdagavond al na een kwartier geblesseerd af in de wedstrijd tegen Manchester United: medisch onderzoek heeft uitgewezen dat hij een klein scheurtje in zijn hamstring heeft opgelopen.

voetbalzone

PSV communiceert vrijdag dat Narsingh naar verwachting drie weken niet ingezet kan worden. Dat houdt in dat de club hem moet missen in de wedstrijden tegen AZ (thuis), Vitesse (uit), CSKA Moskou (thuis), Roda JC (thuis) en meest waarschijnlijk ook in de bekerontmoeting met Heracles Almelo op 16 december. In theorie zou Narsingh de laatste wedstrijd voor de winterstop, PSV-PEC Zwolle op 19 december, kunnen halen.

Als zijn herstel niet voorspoedig verloopt ziet Phillip Cocu hem echter pas na de winterstop weer terug. Narsingh speelde tot nu toe dertien competitiewedstrijden en scoorde daarin driemaal: daarnaast gaf hij twee assists. Onder meer Maxime Lestienne kan op zijn plek spelen. De Belgische aanvaller verloor in korte tijd zijn beide ouders en kreeg daarom tijd en ruimte van de club om dat verlies te verwerken.

Bezig met laden …