voetbalzone

'Nasri en voormalig ploeggenoot in spelerstunnel op de vuist'

Bart Kruyt30 nov 2011, 08:00
Laatst bijgewerkt: 30 nov 2011, 08:00
Advertentie

Samir Nasri zal met gemengde gevoelens terugkijken op zijn terugkeer in het Emirates Stadium. De middenvelder van Manchester City schakelde dankzij een 0-1 overwinning Arsenal uit in de Carling Cup, maar Nasri speelde matig en werd op een vervelende manier toegezongen door de Arsenal-fans. Ook kreeg hij het aan de stok met voormalig ploeggenoot Emmanuel Frimpong.

/

Frimpong en Nasri maakten kort na de transfer van laatstgenoemde in de zomer al ruzie op twitter en bleken die twist nog niet te hebben opgelost. Na afloop maakten de twee vervelende gebaren naar elkaar en hoewel er wordt ontkend dat er gevochten is, heeft een ooggetuige in de tabloids aangegeven dat er in de spelerstunnel wel degelijk sprake is geweest van een handgemeen.

Roberto Mancini wilde niet over het vermeende opstootje praten, maar zei wel dat hij meer verwacht van Nasri. “Hij kan beter spelen, want hij is een topspeler”, zei de coach van City. “Ik weet zeker dat hij beter zal worden. Soms hebben spelers de tijd nodig om zich aan te passen: dat was ook bij Edin Dzeko en David Silva zo. Misschien was hij ook nerveus om in het Emirates Stadium te spelen. Het is niet eenvoudig om terug te keren in een stadion waar je vier of vijf jaar gespeeld hebt.”

Bezig met laden …