voetbalzone

'Natuurlijk begrijp ik de frustratie, maar dit is het beste voor iedereen'

Bart Kruyt02 jan 2015, 18:40
Laatst bijgewerkt: 02 jan 2015, 18:40
Advertentie

Frank Lampard vertrok afgelopen zomer bij Chelsea en tekende een contract bij New York City FC, de Amerikaanse franchiseclub van Manchester City. Omdat deze vereniging pas in 2015 aan het seizoen in de Major League Soccer zou beginnen, werd Lampard verhuurd aan de Engelse kampioen. Het was de bedoeling dat de middenvelder dan eind december naar Amerika zou komen.

voetbalzone

Op nieuwjaarsdag werd echter duidelijk dat de verhuurperiode is verlengd en dat Lampard tot het einde van het seizoen bij Man City zal blijven. De supporters van New York City FC zijn woedend; zij hebben seizoenskaarten aangeschaft om Lampard te zien spelen, maar moeten voorlopig dus nog even geduld hebben. "Ik begrijp de frustratie van de fans helemaal", zegt Manuel Pellegrini.

"Natuurlijk begrijp ik de frustratie, want voor de fans uit New York is het iets geweldigs om Frank te zien spelen", vervolgt de manager van Man City. "Ik hoop dat hij er volgend jaar ook zal spelen, maar voor nu is het voor hem, voor ons en voor New York het beste dat hij hier blijft." Lampard voorkwam donderdag nog puntenverlies van City tegen Sunderland, met de winnende goal (3-2).

Bezig met laden …