voetbalzone

'Natuurlijk speelt dit in mijn hoofd, het gaat wel over mijn toekomst'

Bart Kruyt06 jun 2015, 14:22
Laatst bijgewerkt: 06 jun 2015, 14:22
Advertentie

Javier Hernández zit in onzekerheid over zijn toekomst. De aanvaller van Manchester United speelde in het afgelopen seizoen op huurbasis voor Real Madrid, dat geen gebruik maakte van de mogelijkheid om Hernández definitief over te nemen. De Mexicaan zal normaal gesproken terugkeren naar United, maar Louis van Gaal lijkt hem niet nodig te hebben.

voetbalzone

'Chicharito' kan niets anders doen dan afwachten. "Natuurlijk speelt dit in mijn hoofd, het is wel mijn toekomst", zegt Hernández. "Ik weet niet of ik bij United of Real zal blijven of dat ik naar een andere club zal gaan. Carlo Ancelotti was mijn manager, Rafael Benítez was dat niet. Hij hoeft mij dan ook niet te informeren over zijn plannen, want ik werd gehuurd van United en heb daar een contract."

"Ik ben blij dat de twee laatste maanden bij Real erg goed waren voor mij", vervolgt Hernández. "Ik heb mezelf in die periode kunnen bewijzen; dat heeft me veel zelfvertrouwen gegeven voor de toekomst. Ik denk dat Benítez mij wel kent, maar ik weet niet of ik in zijn plannen voorkom." De 27-jarige Hernández scoorde zeven keer in 23 competitiewedstrijden voor Real.

Bezig met laden …