voetbalzone

‘Natuurlijk wil ik indruk maken op de trainer, hij hoort bij de allerbesten’

Robin Bruggeman09 sep 2016, 11:45
Laatst bijgewerkt: 09 sep 2016, 11:45
Advertentie

Jordan Henderson nam aan het begin van het afgelopen seizoen de aanvoerdersband over van vetrekkend clubicoon Steven Gerrard. De middenvelder kende onder Jürgen Klopp echter een licht teleurstellend seizoen, waarbij door blessures een flink deel van de wedstrijden aan zich voorbij moest laten gaan. Henderson ziet de toekomst echter zonnig in.

/

“Managers komen en gaan en je wil altijd indruk maken op de nieuwe. Het is menselijk instinct om te proberen om indruk te maken. Soms, zeker voor mij, kun je ook te veel je best doen”, vertelt hij aan de Daily Mirror. “Ik probeer dan te veel te doen, daar heb ik ook met de manager over gesproken. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik de aanvoerdersband niet wilde dragen en ik heb er nooit aan getwijfeld dat ik de juiste persoon was, maar er waren momenten afgelopen seizoen dat ik erg teleurgesteld was omdat ik niet speelde en ik mezelf afvroeg wat ik nog bijdroeg aan het team.”

“Ik kon niet op het veld laten zien wat ik wilde, dus dat was een erg moeilijke tijd. Ik heb nu echter het gevoel dat ik daar doorheen ben gekomen, ik heb meer vertrouwen en ik ben er klaar voor om dit team naar prijzen te leiden”, gaat Henderson verder. “Daar twijfel ik niet aan. Ik wil het ongelijk van iedereen bewijzen als ik speel. Natuurlijk wil je indruk maken op een nieuwe trainer, zeker als die zoals de onze is, één van de besten, of misschien wel de beste, ter wereld. Dat is een natuurlijk iets. Ik denk dat hij het beste van mij nog niet heeft gezien en dat wil ik bewijzen.”

Bezig met laden …