voetbalzone

‘Natuurlijk zegt Mourinho dat, anders is het een teken van zwakte’

Thijs Post07 aug 2014, 21:06
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2014, 21:06
Advertentie

David Luiz werd donderdag gepresenteerd bij Paris Saint-Germain, na zijn haast ongelooflijke transfer van dik vijftig miljoen euro. Chelsea-manager José Mourinho gaf in de Engelse media al aan dat hij de Braziliaan niet gaat missen in Londen, omdat John Terry en Gary Cahill toch de voorkeur kregen in het hart van de defensie. Luiz zelf staat er niet van te kijken dat Mourinho die uitspraken doet.

voetbalzone

“Als hij gezegd had dat hij me gaat missen, dan zou hij zichzelf tegenspreken”, laat Luiz bij zijn presentatie in Parijs optekenen in de Franse media. “Natuurlijk zegt hij dat hij me niet gaat missen. Anders zou het een teken van zwakte zijn. Wat hij zegt is hoe dan ook niet meer belangrijk, het gaat er nu om wat Laurent Blanc te zeggen heeft.”

Mourinho zei verder dat Luiz op het middenveld nog wel toegevoegde waarde had voor Chelsea. “Zeker in de Champions League, omdat Nemanja Matic niet speelgerechtigd was in dat toernooi. Omdat Matic komend seizoen wel mag spelen in de Champions League, is Luiz niet meer nodig”, zei Mourinho.

Bezig met laden …