voetbalzone

NEC-aanvaller komt niet opdagen en kan ‘passende maatregelen’ verwachten

Thijs Post18 jul 2016, 11:20
Laatst bijgewerkt: 18 jul 2016, 11:20
Advertentie

Anthony Limbombe moet rekening houden met ‘passende maatregelen’ van NEC. De 22-jarige aanvaller leeft in onmin met de clubleiding omdat hij wil vertrekken. Hij moest zich maandagochtend melden op de club, maar dat heeft hij niet gedaan.

/

De hoofdmacht van NEC is maandag vrij, maar Limbombe werd opgedragen om mee te trainen met het beloftenteam. Daar heeft de aanvaller blijkbaar geen zin in, weet de Gelderlander. Limbombe wekte al woede door vrijdag zonder toestemming te vertrekken van het trainingskamp van NEC.

De club gaf al aan met ‘passende maatregelen’ te komen als Limbombe zich maandag niet zou melden. “Hij is erin geïnteresseerd naar een andere club te gaan. Daar hangt een prijskaartje aan. Dat is het bekende spel van vraag en aanbod”, zei technisch manager Danny Hoekman eerder al.

Het lijkt erop dat Limbombe een boete krijgt van 10.000 tot 20.000 euro. De aanvaller staat in de belangstelling van Club Brugge, Leeds United en Toulouse. NEC vraagt circa twee miljoen euro, maar dat vindt het gevolg rond de Belg een te hoog bedrag. Hij heeft nog een contract voor een jaar.

Bezig met laden …