voetbalzone

NEC blijft aan Feyenoorder denken: 'Dat steken wij niet onder stoelen of banken

Bart Kruyt03 jun 2016, 08:05
Laatst bijgewerkt: 03 jun 2016, 08:05
Advertentie

NEC hoopt ook komend seizoen over Lucas Woudenberg te kunnen beschikken. De vleugelverdediger werd in het afgelopen voetbaljaar al gehuurd van Feyenoord, maar deed het in Nijmegen zo goed, dat hij een nieuwe kans krijgt in De Kuip. Wanneer echter blijkt dat Woudenberg toch niet op speelminuten hoeft te rekenen, zal NEC direct contact opnemen.

/

Vorige week verlengde Woudenberg nog zijn contract bij Feyenoord, tot de zomer van 2019. Het is duidelijk dat de Rotterdammers het zien zitten in de back, maar het is nog even afwachten of hij komend seizoen al een basisplaats kan krijgen. “Lucas heeft het fantastisch gedaan bij ons”, zegt Danny Hoekman, technisch directeur van NEC, tegen Voetbal International.

“Nu lijkt Feyenoord plannen met hem te hebben, maar wanneer hij tijdens de voorbereiding daar buiten de boot valt, zouden wij hem graag weer huren. Dat steken wij niet onder stoelen of banken”, aldus Hoekman. De 22-jarige Woudenberg kwam in het afgelopen seizoen tot 30 competitiewedstrijden voor NEC, waarvan 29 als basisspeler.

Bezig met laden …