voetbalzone

NEC moet afwachten: ‘Na het seizoen liggen de kaarten wellicht anders’

Peter Nusselder30 dec 2015, 09:24
Laatst bijgewerkt: 30 dec 2015, 09:24
Advertentie

Hoewel hij sinds de rentree van NEC in de Eredivisie enigszins in de schaduw staat van topscorer Christian Santos, mag Anthony Limbombe terugkijken op een geslaagd 2015. De verwachting van de vleugelaanvaller zelf is dat hij ook na januari nog voor de Nijmegenaren zal voetballen.

voetbalzone

Hoewel er links en rechts wel wat belangstelling is voor de 21-jarige Belg, houdt hij zich op de vlakte als de mogelijkheid van een winterse transfer ter sprake komt. “Ik ga daar niet te veel uitspraken over doen”, geeft de buitenspeler aan tegenover Het Laatste Nieuws. “Ik heb een soort carrièreplanning in mijn hoofd, maar hou die liever voor mezelf.”

Limbombe wil over zijn plannen wel kwijt dat hij rekent op een langer verblijf in De Goffert. “In januari gaat er in principe niets gebeuren. Voorlopig zit ik goed bij NEC”, zegt de aanvaller, die niet uitsluit dat hij aan zijn laatste maanden in Nijmegen gaat beginnen. “Na het seizoen liggen de kaarten wellicht anders. Ik ga er ergens van uit dat ik in de zomer naar een andere club verhuis. Maar eerst dus nog al het goede van 2015 bevestigen”, kijkt de Belg vooruit.

Bezig met laden …