voetbalzone

NEC'er Saidi duikt op bij Red Bull Salzburg

15 aug 2009, 12:36
Laatst bijgewerkt: 15 aug 2009, 12:36
Advertentie
Saidi Ntibazonkiza heeft de afgelopen week zijn conditie op peil gehouden bij Red Bull Salzburg, de ploeg van Huub Stevens. Stevens was niet op de hoogte van de situatie tussen de spits en NEC en zijn werkgever heeft inmiddels excuses gemaakt richting de club, die de zaak nog steeds wenst op te lossen.

Saidi verscheen ongeveer twee weken geleden voor het laatst op het trainingsveld, en weigert daar ook nog maar een stap te zetten als de club niet over de brug komt met een verbeterde werkovereenkomst. NEC piekert daar echter niet over, en zette de 22-jarige Afrikaan onlangs al terug naar het beloftenelftal. Afgelopen week werd technisch directeur Carlos Aalbers getipt dat Saidi plotseling meetrainde bij de Oostenrijkse landskampioen.

'Wij kregen vrijdag een tip en zijn dit gaan uitzoeken. Deze informatie bleek te kloppen', aldus Aalbers aan Infostrada Sports. Salzburg maakte als gezegd inmiddels excuses, maar het grootste probleem vormt nog steeds de fragiele verhoudingen tussen club en speler. Aalbers: “Saidi komt zijn verplichtingen niet na en daar willen we het met hem over hebben. We zien de komende weken hoe dit zich ontwikkelt. Ik heb hem opnieuw uitgenodigd voor een gesprek. Het is nu wachten of Saidi hier gehoor aan geeft.”
Bezig met laden …