voetbalzone

Nederlander Seip vervolgt avontuur op huurbasis bij Charlton Athletic

Bart Kruyt22 nov 2010, 19:43
Laatst bijgewerkt: 22 nov 2010, 19:43
Advertentie

Marcel Seip voegt een nieuw hoofdstuk toe aan zijn voetballoopbaan. De 28-jarige verdediger staat op de loonlijst bij Plymouth Argyle, maar is voor één seizoen verhuurd aan Charlton Atletic. Bij de degradatiekandidaat kwam de ex-verdediger van onder meer SC Heerenveen niet aan veel speelminuten en derhalve verkast hij tijdelijk naar de huidige runner-up van de League One.

De in Winschoten geboren mandekker speelde vorig seizoen op huurbasis voor Sheffield United en Blackpool. Dit seizoen kwam Seip tot slechts acht competitieduels en één duel in de FA-Cup tegen Swindon Town. Charlton staat momenteel op de tweede plaats in de ‘derde divisie’ van Engeland met vier punten achterstand op lijstaanvoerder Brighton & Hove Albion.

“Voor Marcel is momenteel geen plaats in ons team”, verklaart Plymouth-trainer Peter Reid op de officiële website van The Pilgrims. “Dit is voor hem de kans om wedstrijden te spelen. Ik heb andere opties voor zijn positie.” Eerder stond Seip ook op de loonlijst bij BV Veendam.

Bezig met laden …