voetbalzone

Nedved duidelijk over pupil: ‘Hij moet opofferingen doen in zijn privéleven’

Tim Siekman12 dec 2017, 09:10
Laatst bijgewerkt: 12 dec 2017, 09:10
Advertentie

Paulo Dybala werd zaterdag in de topper tegen Internazionale (0-0) gepasseerd door Massimiliano Allegri ten faveure van de aanvalslinie bestaande uit Mario Mandzukic, Gonzalo Higuaín en Juan Cuadrado. Dybala heeft in zijn laatste acht wedstrijden slechts één keer het net gevonden en moest tegen Inter dan ook met een reserverol genoegen nemen.

"Hij is 24 jaar en het is normaal dat hij ups en downs kent. En natuurlijk is het een speler die de wereldtop kan bereiken", aldus oud-voetballer Pavel Nedved, thans directeur van Juventus, in gesprek met Sky Italia. "Ik adviseer hem om zich te focussen op het voetbal, veel opofferingen te doen in zijn privéleven en tot het maximum te gaan trainen."

De Tsjech constateert dat Dybala is afgeleid en dat het daarom logisch is dat zijn trainer voor andere spelers kiest: "Allegri behandelt iedereen gelijk, dat heeft hij altijd gedaan bij Juventus. Dus hij is niet per se harder tegenover Paulo. Hij heeft Gonzalo Higuaín en Mario Mandzukic ook zo behandeld, omdat hij altijd het beste uit zijn spelers wil halen. En dat doet hij goed."

Bezig met laden …