voetbalzone

‘Nee, dat zouden de Liverpool-fans Gerrard waarschijnlijk nooit vergeven’

Peter Nusselder04 nov 2014, 08:10
Laatst bijgewerkt: 04 nov 2014, 08:10
Advertentie

Steven Gerrard speelde nog nooit voor een andere club dan Liverpool en volgens voormalig ploeggenoot Jamie Carragher moet dat zo blijven. De 34-jarige middenvelder beschikt over een aflopend contract op Anfield en wordt al in verband gebracht met Manchester City, maar oud-verdediger Carragher verwacht niet dat de aanvoerder van the Reds naar een concurrent vertrekt.

voetbalzone

Carragher, die zelf tussen 1996 en 2013 meer dan 500 competitiewedstrijden speelde voor Liverpool, adviseert Gerrard ook om niet over te stappen naar een andere club in de Premier League. “Nee, dat zouden de fans hem waarschijnlijk niet vergeven”, vertelde de 36-jarige Engelsman bij Monday Night Football. “Maar ik denk ook niet dat Gerrard dat zou doen”, voegt de voormalig voetballer daaraan toe.

“Hij is een jongen die uit de buurt komt. Als hij vertrekt, dan zal het naar het buitenland zijn, denk ik. De Verenigde Staten misschien, of een andere Europese competitie. Al denk ik dat ze er wel uit zullen komen”, doelt Carra op de contractonderhandelingen tussen Gerrard en Liverpool. The Independent meldt dat de captain voor een jaar kan bijtekenen op Anfield. Na afloop van dat contract zou Gerrard 36 zijn.

Bezig met laden …