voetbalzone

'Nee, ik weet niet waarom het na de winterstop steeds fout gaat'

Bart Kruyt15 apr 2013, 07:40
Laatst bijgewerkt: 15 apr 2013, 07:40
Advertentie

Erik Pieters maakte in 2008 de overstap van FC Utrecht naar PSV en is nu bezig aan zijn vijfde seizoen in Eindhoven. De langstzittende PSV'er had er vast op gerekend dat hij tegen deze tijd wel eens een kampioenschap op zijn erelijst zou hebben staan, maar ook dit seizoen lijkt het weer mis te gaan. Na de 2-3 nederlaag tegen Ajax heeft PSV zes punten minder dan de concurrent uit Amsterdam.

/

Het is niet de eerste keer dat PSV in de slotfase van het seizoen afhaakt en Pieters begrijpt er niets van. "Nee, ik weet niet waarom het na de winterstop steeds fout gaat. Als dat wel zo was, hadden we het wel opgelost", zei de vleugelverdediger tegen het Algemeen Dagblad. Met nog vier wedstrijden voor de boeg lijkt de tweede plaats het hoogst haalbare voor PSV.

Pieters keerde zondag als invaller terug bij PSV, nadat hij weken buitenspel had gestaan wegens een armblessure, opgelopen na het inslaan van een ruit na zijn rode kaart tegen PEC Zwolle. De verdediger kende een ongelukkige rentree, want door zijn fout maakte Derk Boerrigter de 2-3. Aankomend weekend gaat PSV op bezoek bij AZ.

Bezig met laden …