voetbalzone

'Nee, Seedorf moest vandaag al trainen, hij had een schema te volgen'

Daniel Cabot Kerkdijk09 jul 2012, 09:30
Laatst bijgewerkt: 09 jul 2012, 09:30
Advertentie
/

Clarence Seedorf werd zaterdagavond officieel voorgesteld aan de supporters van zijn nieuwe club Botafogo. De 36-jarige Nederlander arriveerde met een helikopter net buiten het stadion, na eerst onder luid gejuich over het veld te zijn gevlogen. Seedorf kreeg op de middenstip het shirt met nummer 10 uitgereikt.

Officieel traint Seedorf dinsdag voor het eerst mee met de selectie van Botafogo, maar bij aankomst had de middenvelder andere plannen. "Nadat hij vrijdag net aangekomen was in het hotel had Clarence het al over een training", vertelde Mauricio Assumpção aan Sp!ts. "Ik zei hem dat de eerste training dinsdag was. Nee, hij moest vandaag al trainen. Hij had een schema te volgen."

Na zijn aankomst sprak Seedorf de enthousiaste fans toe. "Het warme onthaal is geweldig hier. Nu gaat het beginnen. Vanaf volgende week ga ik aan het werk om Botafogo naar een hoger niveau te brengen", beloofde hij. Maandag ondergaat Seedorf, die voorlopig met zijn gezin in een hotel in de wijk Ipanema verblijft, een medische keuring en zal hij voor het eerst de pers te woord staan.

Aankomst Clarence Seedorf op vliegveld:

Eerste stappen Clarence Seedorf in stadion Botafogo:

Bezig met laden …