voetbalzone

Neeskens junior probeert contract af te dwingen in Jupiler League

Erik van Dam26 jun 2011, 00:14
Laatst bijgewerkt: 26 jun 2011, 00:14
Advertentie

Armand Neeskens meldt zich maandag zo goed als zeker op de eerste training van Telstar. De zoon van oud-international Johan Neeskens hoopt een plek in de selectie van trainer Jan Poortvliet te kunnen veroveren. Dat meldt RTVNH zaterdagavond. Neeskens junior heeft al enkele imposante werkgevers op zijn conduitestaat staan.

De verdedigende middenvelder annex voorstopper speelde eerder onder meer in de jeugdopleiding van Barcelona en was meest recent bij Galatasaray actief. Daar werkte zijn vader samen met Frank Rijkaard in de technische staf van Cim Bom. Omdat Neeskens junior aan de Johan Cruijff University gaat studeren, keert hij terug naar Nederland.

Tien andere spelers bij Telstar verkeren in een betere positie: ook Cor Varkevisser, Stephan Veenboer, Antohny Correia, Sjaak Lettinga, Frank Korpershoek, Kevin Brands, Raymond Fafiani, Johan Plant, Melvin Holwijn en Jergé Hoefdraad hebben allen de beschikking over een vaste verbintenis. Neeskens junior hoopt zich bij dat tiental aan te sluiten.

Bezig met laden …