voetbalzone

Neuer sluit vertrek niet uit: 'Het kan goed zijn dat ik dan iets anders wil'

Matthijs van Laar21 jan 2016, 22:16
Laatst bijgewerkt: 21 jan 2016, 22:16
Advertentie

Manuel Neuer weet nog niet zeker of hij zijn carrière afsluit bij Bayern München. De 29-jarige doelman heeft nog een contract voor 3,5 jaar, maar gaat daarna mogelijk een nieuw avontuur aan. “Ik voel me hier uitstekend, maar ik kan niet uitsluiten dat ik op een dag iets anders wil”, zegt hij in een vraaggesprek met Der Westen.

voetbalzone

Neuer staat sinds de zomer van 2011 onder contract in München. Hij kwam destijds over van Schalke 04 en stuitte in zijn beginperiode op veel weerstand. Een gedeelte van de fans van der Rekordmeister pruimde hem niet vanwege de onderlinge rivaliteit tussen beide clubs. Daar is inmiddels weinig meer van te merken: Neuer is geaccepteerd en wordt wereldwijd beschouwd als een van de beste doelmannen die er is.

De Duits international laat zich in het interview slechts kort uit over zijn toekomstplannen. “Ik heb nog een contract tot de zomer van 2019 en het is nu januari 2016…”, zegt hij. Neuer is tegen de tijd dat zijn verbintenis afloopt 33 jaar. Behoudens Schalke, waar hij de jeugdopleiding doorliep, diende hij naast Bayern geen enkele andere club.

Bezig met laden …