voetbalzone

Nevland neemt met nederlaag afscheid van Craven Cottage

Bart Kruyt06 mei 2010, 09:24
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2010, 09:24
Advertentie

Erik Nevland kende woensdagavond geen fijn afscheid van Craven Cottage. De voormalig Groningen-aanvaller speelde tegen Stoke City zijn laatste thuiswedstrijd voor Fulham, dat echter met 0-1 onderuit ging. “Maar wie weet eindigen we het seizoen nog met een grote prijs”, hield Nevland de moed erin.

/

De Noor keert in de zomer terug naar zijn vaderland, waar hij voor Viking gaat spelen. Tegen Stoke nam hij afscheid van de fans. “Dit was natuurlijk niet het afscheid zoals ik het had gepland”, zei Nevland na afloop van de 0-1 nederlaag. “We waren wel beter, maar konden toch niet echt wat forceren. Maar het was een geweldig seizoen en we kunnen het nog op een mooie manier beëindigen.”

Nevland doelt daarmee op de finale van de Europa League, die voor volgende week op het programma staat. Manager Roy Hodgson weet nog niet of Damien Duff de wedstrijd tegen Atlético Madrid zal halen; de aanvaller verliet tegen Stoke halverwege de wedstrijd het veld en is een twijfelgeval voor de EL-finale. Ook de inzetbaarheid van Bobby Zamora is nog twijfelachtig.

Bezig met laden …