voetbalzone

Newcastle acht derby belangrijker dan Carling Cup-treffen met Arsenal

Thijs Post26 okt 2010, 11:10
Laatst bijgewerkt: 26 okt 2010, 11:10
Advertentie

Newcastle United-manager Chris Hughton zal het Carling Cup-duel met Arsenal, woensdag, aangrijpen om een aantal van zijn belangrijkste spelers rust te gunnen. De reden voor de wisselingen is het zondagse competitietreffen met aartsrivaal Sunderland. In de vorige ronde van het toernooi zorgden de mannen van Hughton overigens nog voor een verrassing door Chelsea met 4-3 uit het toernooi te knikkeren.

“Ik ga zeker veranderingen doorvoeren, maar hoeveel weet ik nog niet”, laat Hughton optekenen in de Jarrow & Hebburn Gazette. “Het zal een mooie kans zijn voor een aantal spelers. We spelen thuis, dus we maken een goede kans.” Het lijkt erop dat spelers als Tamas Kadar, Shane Ferguson en Haris Vukic zich kunnen verheugen op een basisplaats.

Hoewel Arsenal-manager Arsène Wenger er ook wel een handje van heeft zijn belangrijkste spelers rust te gunnen lijkt hij tegen Newcastle toch met een sterk elftal op de proppen te komen. Onder meer Nicklas Bendtner, Theo Walcott en Kieran Gibbs worden in de basisopstelling verwacht.

Bezig met laden …