voetbalzone

‘Newcastle, Celtic, AS Roma, Lazio: het werd met de dag gekker’

Daniel Cabot Kerkdijk03 dec 2013, 06:19
Laatst bijgewerkt: 03 dec 2013, 06:19
Advertentie

Warner Hahn maakt volgend jaar zomer de overstap van FC Dordrecht naar Feyenoord. De doelman, die over een aflopend contract beschikt, tekent op korte termijn een verbintenis voor drie seizoenen met de club uit Rotterdam-Zuid. Hahn kon uit veel clubs kiezen, zo erkent hij.

/

“Newcastle United, Celtic, AS Roma, Lazio: het werd met de dag gekker”, vertelt Hahn dinsdag in De Telegraaf. “Maar voor mij was op dat moment allang duidelijk dat ik me in Nederland verder wilde ontwikkelen, bij Feyenoord. Ik kom uit Rotterdam en Feyenoord is in alle opzichten een geweldige club. Achteraf kan ik alleen maar tevreden zijn hoe mijn carrière tot dusver is gelopen.”

Hahn doorliep de jeugdopleiding van Ajax, koos voor een tweejarig contract met FC Dordrecht en mag zich inmiddels ook jeugdinternational noemen. De 21-jarige keeper keeper ontkent dat hij per se een garantie wilde om eerste keeper te worden. “Het stond in een Engelse krant, waarvan ik nog nooit iemand heb gesproken. Ik heb en hoef geen garantie dat ik eerste keeper van Feyenoord zal worden.” In De Kuip zal Hahn de concurrentiestrijd met onder meer Erwin Mulder moeten aangaan.

Bezig met laden …