voetbalzone

Newcastle en Ankaragücü bereiken alsnog akkoord over Geremi

Matthijs van Laar01 feb 2010, 10:23
Laatst bijgewerkt: 01 feb 2010, 10:23
Advertentie

Geremi Njitap speelt de komende achttien maanden voor het Turkse Ankaragücü. De transfer van de speler van Newcastle United werd begin januari al vol trots aangekondigd door die club, maar The Magpies reageerden vervolgens door te stellen dat men niks van de deal afwist. Na de Afrika Cup zijn beide clubs alsnog om de tafel gaan zitten, en is de transfer beklonken.

/

Op de website van Ankaragücü werd destijds zonder enig voorbehoud melding gemaakt van de transfer van Geremi naar Turkije, waarna media wereldwijd dit bericht overnamen. De 31-jarige speler werd ook al gepresenteerd in Ankara, terwijl men er in Newcastle van uitging dat de Kameroener al met zijn nationale elftal richting Angola was voor de Afrika Cup.

Nadat het toernooi was geëindigd voor Geremi en Kameroren is het dus alsnog tot een akkoord gekomen. Het is voor Geremi niet de eerste keer dat hij aan de slag gaat in Turkije. Tussen 1997 en 1999 was hij al eens actief voor Gençlerbirligi. Bij die club dwong hij een transfer naar Real Madrid af. Ook speelde hij voor Chelsea.

Bezig met laden …