voetbalzone

Newcastle-fans woedend op Krul: 'Je mag vertrekken in de zomer, vriend'

Bart Kruyt05 apr 2015, 19:02
Laatst bijgewerkt: 05 apr 2015, 19:02
Advertentie

Sunderland was zondag met 1-0 te sterk voor aartsrivaal Newcastle United en heeft nu vijf Tyne-Wear derbys op rij gewonnen. Jermain Defoe was in het Stadium of Light de grote man, door kort voor rust op geweldige wijze het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. Doelman Tim Krul van Newcastle was onder de indruk en feliciteerde Defoe in de catacomben met zijn treffer.

voetbalzone

Dit moment werd vastgelegd door de camera en het sportieve gebaar van Krul is bij veel supporters van Newcastle in het verkeerde keelgat geschoten. Op Twitter uiten zij massaal hun ergernis. "Zag ik Krul Defoe nou echt feliciteren met zijn doelpunt? Hij is gek geworden!", schrijft een fan op het sociale medium. "Was dit nu echt nodig?", vraagt een andere supporter zich af. En weer een andere fan schreef: "Krul geeft Defoe een high five na zijn doelpunt... dat zegt eigenlijk alles."

Veel supporters wijzen Krul op de rivaliteit tussen Newcastle en Sunderland. "Krul glimlacht en geeft Defoe een handje in de catacomben... Ja, je mag vertrekken in de zomer, vriend", schrijft een boze supporter. Sunderland neemt door de zege wat afstand van de degradatiezone: de voorsprong op Burnley, dat onder de gevreesde streep staat, bedraagt nu drie punten.

Bezig met laden …