voetbalzone

‘Newcastle toont weer interesse in PSV’er en zat in Enschede op tribune’

Peter Nusselder19 sep 2013, 09:35
Laatst bijgewerkt: 19 sep 2013, 09:35
Advertentie

Newcastle United werd tijdens de afgelopen transferperiode al in verband gebracht met Jeroen Zoet en blijkt nog altijd geïnteresseerd in de keeper van PSV. De Engelse club houdt er rekening mee dat Tim Krul op een dag vertrekt uit het St James’ Park en kijkt alvast rond voor een vervanger.

/

Voor de opvolger van de Nederlandse doelman zouden the Magpies denken aan de sluitpost van de Eindhovenaren, die dit seizoen de voorkeur boven concurrent Przemyslaw Tyton krijgt van trainer Phillip Cocu. Newcastle toonde ook toen al interesse in Zoet, maar die verlengde ondertussen wel zijn contract met PSV en ligt daar nu tot medio 2017 vast.

Dat weerhoudt de Engelsen er niet van om de talentvolle goalie in de gaten te blijven houden. Volgens The Journal zaten er zaterdag tijdens het duels tussen FC Twente en PSV (2-2) scouts van Newcastle op de tribune in Enschede om Zoet te bekijken, omdat men ervan uitgaat dat Krul op korte termijn wordt weggekocht. De naam van Krul wordt genoemd bij onder meer Barcelona en Arsenal.

Bezig met laden …