voetbalzone

‘Newcastle United schrikt Juventus af met nieuwe vraagprijs voor Krul’

Thijs Post20 nov 2013, 15:16
Laatst bijgewerkt: 20 nov 2013, 15:16
Advertentie

Newcastle United-keeper Tim Krul maakte in het competitieduel met Tottenham Hotspur een fantastische indruk. Mede dankzij het waanzinnige optreden van de Nederlander wonnen the Magpies met 0-1 en sindsdien gonst het van de geruchten dat Juventus de sluitpost wil overnemen. Krul moet op termijn de opvolger worden van Gianluigi Buffon. Newcastle United is echter niet van plan om mee te werken aan een transfer, zo melden diverse Engelse media.

/

Krul, die onlangs een contract heeft getekend dat hem tot medio 2017 op St James’ Park houdt, krijgt van zijn werkgever een nieuwe vraagprijs. Newcastle United vraagt in de toekomst omgerekend 24 miljoen euro voor de 25-jarige keeper. De kans is groot dat Juventus dat niet kan, of in ieder geval niet wil, betalen.

Krul veroverde in het seizoen 2010/11 een basisplaats bij Newcastle United. Sindsdien speelde hij 97 competitiewedstrijden voor het team van manager Alan Pardew. Hij speelde in de jeugd van ADO Den Haag, maar ging al in 2006 naar Engeland. Hij speelde in het verleden nog op huurbasis bij Falkirk en Carlisle United.

Bezig met laden …