voetbalzone

Newcastle United zit Feyenoord dwars en meldt zich in Dordrecht

Erik van Dam28 nov 2013, 08:14
Laatst bijgewerkt: 28 nov 2013, 08:14
Advertentie

Newcastle United heeft zich volgens het Algemeen Dagblad bij FC Dordrecht gemeld voor doelman Warner Hahn. De Engelsen zijn gecharmeerd van de 21-jarige keeper, die het prima doet bij de koploper van de Jupiler League. Newcastle wil een gedegen doelman in huis halen, voor het geval Tim Krul vertrekt van St James’ Park. Hahn wordt ook gevolgd door Feyenoord.

/

FC Dordrecht nam Hahn anderhalf jaar geleden over van Ajax. Zijn contract loopt ten einde en in de zomer lag de mogelijkheid er afscheid te nemen van de goalie, maar FC Dordrecht wilde per se een laatste seizoen met hem ingaan. Feyenoord is serieus geïnteresseerd, maar vraag en aanbod liggen ver uiteen en dus is het maar de vraag of de club erin slaagt Hahn naar zijn thuisstad te halen.

Celtic, FC Utrecht en ADO Den Haag vinden Hahn eveneens interessant voor de toekomst, maar nu is ook Newcastle United ten tonele verschenen. The Magpies hebben financieel gezien meer armslag dan de andere geïnteresseerde partijen. Momenteel bouwt de club op de 25-jarige Krul, die nog tot medio 2017 vastligt. Hij wordt naar verluidt gevolgd door Juventus.

Bezig met laden …