voetbalzone

‘Neymar benadert bekende topagent om vertrek bij PSG in gang te zetten’

Tim Siekman10 mei 2018, 15:32
Laatst bijgewerkt: 10 mei 2018, 15:32
Advertentie

Neymar zou Paris Saint-Germain na een jaar alweer willen verlaten. Volgens de Franse krant Libération aast de recordaankoop van PSG op een vertrek en zou de vader van de aanvaller bezig zijn een transfer te regelen. Neymar senior heeft daarbij de hulp ingeschakeld van Pini Zahavi, die bekend staat als een van de beste zaakwaarnemers ter wereld.

Op 24 april nam vader het vliegtuig om Zahavi, belangenbehartiger van onder meer Robert Lewandowski, te ontmoeten. De agent, die vorig jaar ook al een belangrijke rol speelde in de transfer van Barcelona naar PSG, is nu gevraagd om Neymar te laten transfereren naar een nieuwe club, mogelijk Real Madrid. Neymar zou mede door de zoveelste irritatie met ploeggenoten willen vertrekken.

De Braziliiaanse enclave bij PSG zou nog steeds niet door een deur kunnen met Edinson Cavani, die onlangs een boekje opendeed over het conflict dat de spits had met Neymar, tot ergernis van Thiago Silva en consorten. Ook onder anderen Adrien Rabiot heeft frictie met de Braziliaanse sterspeler. De Fransman zou zich ergeren over de houding van de clubleiding van PSG, dat alleen maar oog heeft voor Neymar.

Bezig met laden …