voetbalzone

Neymar blijft ontkennen: 'De pers probeert om dingen uit te vinden'

Bart Kruyt01 mei 2013, 17:11
Laatst bijgewerkt: 01 mei 2013, 17:11
Advertentie

Neymar zal zijn tot 2014 doorlopende contract niet gaan verlengen en Santos wil de aanvaller daarom in de zomer verkopen. Volgens de media staat het al vast dat de Braziliaan naar Barcelona zal verhuizen: de koploper van de Primera División zou zelfs al een eerste aanbetaling van tien miljoen euro hebben gedaan. Neymar blijft echter ontkennen dat de knoop al is doorgehakt.

/

De 21-jarige dribbelaar zegt dat er nog geen beslissing is genomen over zijn toekomst. "De pers probeert om dingen uit te vinden", zei Neymar. "Ze bedenken daarom wat en confronteren mij er dan mee. De waarheid is dat je niet weet wat er morgen gebeurt en ik kan niet in de toekomst kijken. Ik heb geen glazen bol en kijk niet te ver vooruit."

Voormalig Barcelona-verdediger Edmilson hoopt in ieder geval dat Neymar zijn handtekening zal zetten onder een contract in het Camp Nou: "Hij kan de nieuwe Ronaldinho van Barcelona worden", vertelde de Braziliaan. "Net als Ronaldinho voetbalt hij altijd met een lach op zijn gezicht. En met de honger van Lionel Messi om steeds meer prijzen te winnen, kunnen zij samen mooie dingen laten zien." Neymar maakte tot dusver 53 goals in 102 competitieduels voor Santos.

Bezig met laden …