voetbalzone

Neymar: 'Een akkoord? En wat als ik zeg dat Messi hierheen komt?'

Daniel Cabot Kerkdijk04 mrt 2013, 16:20
Laatst bijgewerkt: 04 mrt 2013, 16:20
Advertentie

Neymar is een van de meest begeerde aanvallers van dit moment. De aanvaller van Santos en Brazilië wordt al geruime tijd met Barcelona in verband gebracht, maar andere Europese topclubs geven de komst van de dribbelaar intussen niet op. In gesprek met het dagblad Lance erkent Neymar voor de eerste keer dat zijn sportieve toekomst op korte termijn in Europa kan liggen.

/

"Als ik voel dat dit jaar hét moment is om een transfer te maken, waarom niet?", vraagt Neymar zich openlijk af. De Braziliaans international wees eerder stug op zijn verbintenis met Santos, tot en met 2014. "Ik voel me gelukkig bij Santos. Dit is echter een persoonlijke beslissing. Niemand anders bepaalt waar ik ga spelen."

Landgenoot Daniel Alves, een van de beste vrienden van Neymar, claimde onlangs dat zijn werkgever Barcelona een akkoord heeft met de aanvaller. Toen het jaarverslag van de Catalaanse club openbaar werd gemaakt, kwam ook een aanbetaling van tien miljoen euro aan het licht. "Een akkoord? En wat als ik zeg dat Lionel Messi hierheen komt", repliceert Neymar.

Bezig met laden …