voetbalzone

'Neymar en Messi? Dat is als het vergelijken van een hond en een kat'

Bart Kruyt01 okt 2013, 14:35
Laatst bijgewerkt: 01 okt 2013, 14:35
Advertentie

Celtic wist vorig seizoen met 2-1 te winnen van Barcelona en hoopt die stunt dinsdagavond te kunnen herhalen. De Schotten krijgen opnieuw bezoek van de Spaanse kampioen, die is afgereisd zonder Lionel Messi. De sterspeler van Barcelona kampt met een spierblessure en staat daardoor tot na de interlandbreak aan de kant. Neil Lennon, coach van Celtic, heeft daar gemengde gevoelens over.

/

"Het is natuurlijk goed nieuws voor ons dat Messi er niet bij is, want hij is de beste speler van de wereld", zei Lennon. "Maar het is ook een beetje triest, omdat het goed is om de beste spelers hier in Glasgow aan het werk te zien. Neymar? Dat is als het vergelijken van een hond en een kat, het zijn twee verschillende types. Neymar heeft enorm veel talent, maar de enige speler die vergeleken kan worden met Messi is Cristiano Ronaldo."

Gerardo Martino, coach van Barcelona, weet dat zijn ploeg Messi zal gaan missen: "Natuurlijk, iedere ploeg zou de beste speler van de wereld missen", zei de oefenmeester. "Dat geldt ook voor ons, hoewel wij een geweldige selectie hebben met veel goede spelers. Ik weet niet of dit als een test moet worden gezien, want we hebben wel vaker zonder Messi gespeeld. Het belangrijkste is dat we een goede wedstrijd afwerken, ook zonder Messi."

Bezig met laden …