voetbalzone

Neymar gedwongen tot zeer pijnlijke bekentenis tegenover zwangere vriendin

Jeroen van Poppel21 jun 2023, 23:37
Laatst bijgewerkt: 21 jun 2023, 23:37
Advertentie

Neymar komt op Instagram met een zeer persoonlijke boodschap. De steraanvaller van Paris Saint-Germain geeft toe te zijn vreemdgegaan met Fernanda Campos, een Braziliaanse influencer. Wat de zaak extra pijnlijk maakt voor Neymar is dat zijn verloofde Bruna Biancardi in verwachting is van hun eerste kind. "Ik heb een fout gemaakt", opent Neymar zijn boodschap.

Fernanda Campos (rechts op bovenstaande afbeelding) dwong Neymar min of meer tot zijn bekentenis. De influencer deelde de afgelopen dagen privéappjes die ze uitwisselde met de Braziliaanse superster. In een filmpje dat Campos eveneens online zette was te zien hoe Neymar haar thuis opzocht. Dat zou hebben plaatsgevonden op 12 juni, Valentijnsdag in Brazilië. "Ik durf te zeggen dat ik elke dag fouten maak, op en naast het veld", schrijft Neymar, die verbolgen is over de publicaties. "Ik los de fouten in mijn persoonlijke leven thuis op, in de intimiteit met mijn familie en mijn vrienden."

"Dit alles heeft een van de meest bijzondere mensen in mijn leven geraakt: de vrouw van wie ik droomde om aan mijn zijde te hebben, de moeder van mijn kind", vervolgt Neymar. "Het nieuws bereikte haar familie, wat nu mijn familie is. Het bereikte haar op zo'n speciaal moment als het aanstaande moederschap." Neymar en zijn verloofde maakten in april bekend een kindje te verwachten.

"Bru, ik heb me al aan je verontschuldigd voor mijn fouten, voor de onnodige aandacht, maar ik voel me gedwongen om het publiekelijk te bevestigen. Als een privézaak openbaar is geworden, moet de verontschuldiging ook openbaar worden gemaakt." Neymar hoopt op vergiffenis. "Ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder jou. Ik weet niet of het tussen ons zal werken, maar je kunt er zeker van zijn dat ik het wil proberen. Ons doel zal zegevieren, onze liefde voor onze baby zal zegevieren, onze liefde voor elkaar zal ons sterken."

Bezig met laden …