voetbalzone

Neymar: ‘Ik heb nog geen voorkeur, beide clubs maken kans op me’

Erik van Dam08 mrt 2013, 07:50
Laatst bijgewerkt: 08 mrt 2013, 07:50
Advertentie

Al vanaf zijn eerste dagen als prof bij Santos staat Neymar in de aandacht van de Europese media en clubs. De aanvaller bezit ontegenzeggelijk veel talent en toonde dat niet alleen bij zijn club, maar ook in het Braziliaanse nationale elftal. Twee jaar geleden al zei Santos dat het zijn kroonjuweel tot 2014 wil houden en Neymar vindt dat prima. Hij weet ook nog niet waar hij straks verder gaat.

/

De nu 21-jarige aanvaller is het vaakst in verband gebracht met Barcelona, Chelsea en Bayern München. Grote partijen als Real Madrid en Manchester City worden echter ook van tijd tot tijd genoemd en Neymar vlakt niet uit dat hij inderdaad een keuze zal maken tussen Barça en de Koninklijke. Dat zegt hij in een interview met het Spaanse Cadena COPE.

“Ik heb nog geen voorkeur voor Barcelona of Real Madrid, beide clubs maken kans op me. Het zijn twee zeer grote verenigingen, die door iedereen worden gerespecteerd en die beiden zo hun historie hebben. En beiden beschikken over geweldige voetballers”, somt Neymar op. Hij wil niet ingaan op een vertrekdatum. “Als ik nu weg wil, ga ik nu. Als ik dat pas over vijf jaar wil, dan pas dan. Het is míjn beslissing.”

Bezig met laden …