voetbalzone

Neymar: ‘Ik word nijdig van die scheidsrechters die niet goed fluiten’

Thijs Post18 jun 2015, 10:25
Laatst bijgewerkt: 18 jun 2015, 10:25
Advertentie

Brazilië kreeg op de Copa América klop van Colombia (1-0) en na afloop van de wedstrijd kreeg sterspeler Neymar een rode kaart. De aanvaller schoot de bal tegen Pablo Armero aan, die als een stervende zwaan naar het gras ging. Na een onderonsje met Carlos Bacca kreeg Neymar een rode kaart. De dribbelaar van Barcelona vindt die kaart grote onzin.

voetbalzone

“De regels worden altijd tegen mij gebruikt”, moppert Neymar in gesprek met SporTV. “Iedereen verwijdert die spray bij vrije trappen en dat mag gewoon. Als ik het doe krijg ik een gele kaart. Die bal tegen mijn hand, daar kon ik niets aan doen. Ik val en ik krijg geel. Dat soort dingen gebeuren. Zet een zwakke scheidsrechter op de wedstrijd en dit soort dingen gebeuren.”

“Er is niets dat mij gek maakt, maar ik word nijdig van die scheidsrechters die niet goed fluiten”, aldus de ster van de Brazilianen, die de laatste groepswedstrijd tegen Venezuela aan zich voorbij zal moeten laten gaan. Mogelijk krijgt hij nog een langere schorsing, dat zal donderdag duidelijk worden.

Bezig met laden …