voetbalzone

Neymar: 'Ik zou deze goal niet eens na kunnen doen op de Playstation'

Bart Kruyt08 mrt 2012, 14:00
Laatst bijgewerkt: 08 mrt 2012, 14:00
Advertentie

Neymar maakte vorig jaar tegen Flamengo het mooiste doelpunt van 2011 en de aanvaller van Santos doet ook een gooi naar de prijs voor het mooiste doelpunt van dit kalenderjaar. In de Copa Libertadores-wedstrijd tegen Internacional maakte Neymar woensdagavond een hattrick en zijn tweede doelpunt bewees weer dat de Braziliaan een speciaal talent is.

/

Acht minuten na rust kreeg Neymar de bal op eigen helft aangespeeld en de aanvaller zette het op een rennen. De dribbelaar liet op snelheid meerdere tegenstanders de hielen zien en bekroonde zijn fantastische solo met een behendig wippertje over de keeper heen. "Ik zou dit doelpunt niet eens na kunnen doen op de Playstation, want je moet de bal heel vaak en heel snel raken", keek Neymar terug op zijn mooiste treffer tot dusver in 2012.

"Ik moet de herhaling nog eens terug zien, want ik weet niet precies hoe de goal tot stand kwam", vervolgde Neymar. "Ik was aan het rennen, aan het dribbelen, en toen ik opkeek zag ik plotseling het doel voor me." Met de solo deed Neymar denken aan Lionel Messi, die woensdag vijf keer scoorde tegen Bayer Leverkusen: "Ik ben een Messi-fan en ik hoop dat hij zoveel blijft scoren, zodat ik hem na kan blijven doen", zei Neymar met een knipoog.


Bezig met laden …