voetbalzone

'Neymar moet naar een topclub en niet naar een club, zoals ik, als PSV'

Daniel Cabot Kerkdijk22 apr 2013, 20:29
Laatst bijgewerkt: 22 apr 2013, 20:29
Advertentie
/

Ronaldo raadt Neymar aan om zo snel mogelijk de overstap naar Europa te maken. De twintigjarige aanvaller van Santos en Brazilië wordt al bijna twee jaar met een transfer in verband gebracht, maar het lijkt erop dat hij pas volgend jaar van club zal veranderen. "Hij moet zo snel mogelijk naar Europa gaan", verzucht Ronaldo, die zijn loopbaan bij PSV startte.

"In Brazilië kan hij zich niet meer ontwikkelen", verzekert Ronaldo. "En hij moet naar een topclub. Niet naar een club, zoals ik, als PSV. Men zegt dat hij naar Barcelona gaat, maar ik denk dat hij het laatste woord heeft. Hij kijkt sowieso niet naar het financiële aspect. Hij kan zowel met Cristiano Ronaldo als Lionel Messi goed samenspelen. De beste voetballers moeten altijd samenspelen."

Barcelona en Real Madrid, twee oud-werkgevers van Ronaldo, strijden in de komende weken om een plaats in de finale van de Champios League. "Real Madrid haalt de finale en Barcelona ook, maar ze zullen het moeilijk krijgen bij Bayern München. Ik denk dat ze de finale halen, tenzij ze het misgaat in München. Ik hoop dat Real de finale wint, ik ben madridista. Uiteraard ben ik ook een beetje voor Barcelona. In mijn laatste twee visites aan die stad merkte ik dat ik daar nog geliefd ben."

Bezig met laden …