voetbalzone

Neymar reageert op negatieve tweets Barton: 'Ik weet niet wie hij is'

Bart Kruyt07 feb 2013, 13:20
Laatst bijgewerkt: 07 feb 2013, 13:20
Advertentie

Neymar hoopte woensdagavond weer wat indruk te kunnen maken, maar stelde hevig teleur in de vriendschappelijke interland tussen Brazilië en Engeland. Luiz Felipe Scolari nam dat zijn sterspeler niet kwalijk: hij wees de journalisten erop dat er in Brazilië pas sinds kort weer gevoetbald wordt en dat Neymar dus nog in zijn ritme moet komen. Joey Barton had zijn mening echter alweer klaar.

/

De Engelse middenvelder van Olympique Marseille bekeek het duel op Wembley op de televisie en liet via Twitter weten dat hij niet begrijpt waarom iedereen zo lyrisch is over Neymar. "Die Neymar is massively overrated. Absoluut niet van hetzelfde niveau als Messi en Ronaldo", schreef Barton tijdens het duel. "Ik zou nooit veertig of vijftig miljoen voor zo iemand neerleggen. Nooit. #showpaardje."

Na afloop van de wedstrijd, die Brazilië met 2-1 verloor, werd Neymar direct geconfronteerd met de tweets van Barton. "Ik weet niet wie hij is", reageerde de aanvaller van Santos. "Ik blijf gewoon mijn best doen voor de nationale ploeg. Het ging tegen Engeland niet zo goed als ik verwacht en gehoopt had, het was gewoon niet mijn dag. Volgende keer beter."

Bezig met laden …