voetbalzone

'Niemand lijkt de titel te willen, met één goede serie doet United weer mee'

Matthijs van Laar31 dec 2015, 20:41
Laatst bijgewerkt: 31 dec 2015, 20:41
Advertentie
voetbalzone

Phil Jones kijkt met veel vertrouwen uit naar het tweede gedeelte van het voetbaljaar 2015/16. Manchester United won al acht wedstrijden op rij niet meer, maar volgens de stopper van the Red Devils kan er nog van alles gebeuren. “Iedereen kan van iedereen winnen”, zegt hij in gesprek met MUTV.

Jones wijst erop dat het verschil tussen nummer tien Stoke City en de koplopers Arsenal en Leicester City slechts tien punten is. “Arsenal, Leicester, City, wij, Tottenham Hotspur, Stoke City, Watford…niemand lijkt de titel te willen”, grapt hij op het clubkanaal. “Er is niet veel meer dan een goede serie van vijf, zes, zeven duels voor nodig om weer volledig in de race te zijn.”

Dat neemt niet weg dat Jones teleurgesteld is over de eerste helft van het seizoen. “We hebben niet gepresteerd, al ging het tegen Chelsea (0-0) weer iets beter”, vindt de stopper. “Maar het is duidelijk dat we nog altijd volop in de titelrace zitten. Als we een paar keer achter elkaar winnen, doen we gewoon weer mee.” Daarbij kan het elftal van Louis van Gaal steunen op een doorgaans solide defensie. “Norwich en Stoke waren slechte wedstrijden, maar voor de rest hebben we prima verdedigd. Als we dat volhouden, komt het wel in orde”, besluit Jones.

Bezig met laden …