voetbalzone

'Niemand van Atlético Madrid heeft mij gebeld, ik ben gelukkig hier'

Daniel Cabot Kerkdijk11 nov 2015, 21:15
Laatst bijgewerkt: 11 nov 2015, 21:15
Advertentie

Raúl Jiménez ziet geen reden om voor volgend seizoen terug te keren bij Atlético Madrid. De aanvaller maakte in augustus de overstap naar Benfica, dat drie miljoen euro voor vijftig procent van de transferrechten aan los Colchoneros overmaakte. Volgens Atlético-grootaandeelhouder Miguel Ángel Marin staat de 24-jarige Mexicaan op de nominatie om terug te keren.

voetbalzone

Echter: Jiménez heeft daar niet veel trek in. "Ik weet niet wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar niemand van Atlético heeft mij gebeld. Ik ben gelukkig bij Benfica. Ik focus mij volledig op de doelstellingen van deze club", zegt hij tegen AS. Ángel Marin verzekerde dat de terugkeer van Jiménez 'de illusie van Atlético' zou zijn. "Hij moet minuten maken en daarom is hij vertrokken, maar we delen zijn transferrechten."

Atlético maakte in de zomer van 2013 een bedrag van 10,5 miljoen euro over naar Club América. In 27 officiële duels voor de Madrilenen kwam de international echter niet verder dan één schamel doelpunt. Dat is momenteel ook het resultaat van elf optredens in het tricot van Benfica, waar hij een contract tot medio 2020 ondertekende.

Bezig met laden …