voetbalzone

‘Niet gedacht dat ik me zo snel in de basis van Real Madrid zou spelen’

Thijs Post02 apr 2013, 19:14
Laatst bijgewerkt: 02 apr 2013, 19:14
Advertentie
/

In Spanje spreekt men vol lof over Raphaël Varane. De negentienjarige verdediger heeft een basisplaats veroverd bij Real Madrid en de nieuwbakken international van Frankrijk beloont zijn trainer José Mourinho met uitstekende prestaties. Varane zelf is verrast met zijn razendsnelle ontwikkeling.

“Het is een belangrijke fase in mijn carrière en de ervaring die ik momenteel opdoe is fantastisch. Het zijn bonuspunten en ik hoop dat ik op deze manier door kan gaan”, laat de verdediger weten op de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-duel met Galatasaray. “Ik had nooit gedacht mezelf zo snel in het eerste team te spelen. Ik blijf hard werken om nog beter te worden.”

De van Lens overgenomen Varane neemt het woensdag met Real Madrid op tegen Galatasaray. “Ze zijn niet bang voor ons”, weet de mandekker. “Ze gaan ons aanvallen en ze kunnen ons problemen bezorgen. Ik weet dat Burak Yilmaz een goede speler is, een geweldige aanvaller. Hij is snel en fysiek sterk. We zullen op hem moeten letten, maar ik ben niet nerveus.”

Bezig met laden …