voetbalzone

‘Niet makkelijk om spelers als Diego Costa, Falcao en Forlán op te volgen’

Thijs Post31 okt 2014, 07:40
Laatst bijgewerkt: 31 okt 2014, 07:40
Advertentie

Atlético Madrid heeft een historie met uitstekende spitsen: onder anderen Sergio Agüero, Diego Forlán, Radamel Falcao en Diego Costa speelden de voorbije jaren in het Vicente Calderón. Raúl Jiménez had in de voetsporen van die aanvallers moeten treden, maar de Mexicaan heeft het vooralsnog lastig de verwachtingen in te lossen.

voetbalzone

“Het is niet makkelijk in de voetsporen te treden van spelers als Diego Costa, Falcao en Forlán”, geeft de voor elf miljoen euro aangetrokken spits te kennen aan AS. “Dat zijn geweldige spelers die een grote rol hebben gespeeld in hun team. Ze hebben kwaliteit geleverd. Aan de andere kant: ik ben hier ook gekomen om geschiedenis te schrijven. Ik ben gekomen om doelpunten te maken.”

“Ik leer iedere dag bij”, gaat de international verder. “Dat is cruciaal. Je moet altijd advies aannemen van de besten als je wilt groeien als speler. Er zijn vlakken die ik kan verbeteren. Ik weet dat het niet eenvoudig is, want er zijn andere spelers die dat ook willen”, klinkt het. Jiménez heeft in Madrid concurrentie van onder anderen Mario Mandzukic.

Bezig met laden …