voetbalzone

Niet Milan of Juventus maar Segunda División voor WK-ganger Mensah

Bart Kruyt28 jul 2010, 08:10
Laatst bijgewerkt: 28 jul 2010, 08:10
Advertentie

Na het WK in Zuid-Afrika werd zijn naam even genoemd bij topclubs als AC Milan en Juventus, maar realistisch bleken deze geruchten niet te zijn. De grote clubs werden nooit concreet voor Jonathan Mensah en dus speelt de verdediger na de zomer in de Spaanse Segunda División. Granada huurt de Ghanees voor twee jaar van Udinese.

De Spaanse laagvlieger meldt op haar website dat Mensah is aangekomen in Granada en dat hij woensdagochtend een rondleiding zal krijgen op de club. Vervolgens wacht de medische keuring, waarna zijn tijdelijke overgang kan worden afgerond. Granada krijgt volgend jaar de mogelijkheid om de tweejarige deal vroegtijdig te annuleren.

De twintigjarige Mensah speelde nog geen enkel duel voor Udinese, maar was basisspeler op het afgelopen WK in Zuid-Afrika. Hij deed negentig minuten mee tegen Australië en Duitsland, stond 120 minuten op het veld tegen Amerika en wekte daarmee de interesse van de Italiaanse kranten. De topclubs werden echter niet concreet en Mensah gaat verder in de Spaanse Segunda División.

Bezig met laden …