voetbalzone

‘Niet op het punt om te vertrekken bij Bayern, maar ik garandeer niets’

Thijs Post06 mei 2014, 15:03
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2014, 15:03
Advertentie

Manchester United lijkt in Engeland naast de plekken te eindigen die recht geven op deelname aan Europees voetbal. Louis van Gaal wordt genoemd als nieuwe manager van de club en de verwachting is dat Van Gaal een kwaliteitsinjectie aan het team mag geven. Thomas Müller, die hij nog kent van hun gezamenlijke tijd bij Bayern München, wordt gezien als een van de topaankopen.

voetbalzone

Müller sluit een vertrek bij der Rekordmeister niet uit. “Ik heb de geruchten niet bedacht, dus ik kan er eigenlijk geen antwoord op geven. Laat ik het zo verwoorden: ik sta niet op het punt om te vertrekken, maar dat kan ik niet altijd garanderen.” Müller is onder Josep Guardiola niet zeker van een basisplaats en de 24-jarige international zou zich ook niet kunnen vinden in de speelwijze van de oefenmeester uit Spanje.

Ook de uitschakeling in de Champions League kwam hard aan bij Müller en zijn teamgenoten. “Natuurlijk doet het pijn, maar je moet eerlijk zijn en zeggen dat Real Madrid gewoon sterker was. We hebben over twee wedstrijden met 5-0 verloren. De kritiek laat ook onze kwaliteit zien. Veel mensen hadden verwacht dat wij weer de treble zouden pakken”, aldus Müller.

Bezig met laden …