voetbalzone

Nieuw contract in De Kuip: 'Ik wil hoe dan ook slagen bij Feyenoord'

Bart Kruyt20 mei 2015, 18:08
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2015, 18:08
Advertentie

Vorige maand bracht Feyenoord al naar buiten dat er een akkoord was bereikt met Wessel Dammers over een nieuw contract en woensdag heeft de jeugdinternational dan zijn handtekening gezet. Dammers heeft voor drie jaar getekend en ligt nu dus tot de zomer van 2018 vast in De Kuip. "Wessel heeft dit contract geheel op eigen kracht afgedwongen", vindt Martin van Geel.

voetbalzone

Dammers, die in de jeugdopleiding voornamelijk in de voorhoede speelde, maakte dit seizoen als verdediger zijn debuut in de hoofdmacht. Het twintigjarige talent mocht meedoen tegen Standard Luik en hoopt dat er in de aankomende jaren nog veel meer wedstrijden in het eerste elftal bij zullen komen. Dat hij zich nu moet richten op een plek in de achterhoede, vindt hij geen enkel probleem: "Vooral omdat ik hoe dan ook wil slagen bij Feyenoord."

"Ik wacht nog op mijn debuut in de competitie", vervolgt Dammers op de website van Feyenoord. "Wat dat betreft is het nieuwe contract voor mij een grote stimulans en is het aan mij om de trainers te gaan overtuigen." Mogelijk mag Dammers in de play-offs nog meedoen met het eerste elftal: Feyenoord speelt in de eerste ronde van de nacompetitie tegen SC Heerenveen.

Bezig met laden …