voetbalzone

Nieuw knieletsel zet Willems nog langer buitenspel

Erik van Dam19 okt 2015, 16:38
Laatst bijgewerkt: 19 okt 2015, 16:38
Advertentie

Het zit PSV en Jetro Willems niet mee, dit seizoen. In de zomer blesseerde de linksback van de Eindhovenaren zich aan zijn knie en daardoor ging er een streep door de eerste maanden van het seizoen. De afgelopen periode herstelde Willems gunstig, maar nu is er toch een fikse terugval. PSV communiceert maandag dat de verdediger nieuw letsel heeft opgelopen aan de banden van zijn knie: hij staat nu weer minstens zes weken aan de kant.

voetbalzone

Willems speelde zijn laatste wedstrijd in juni bij Oranje en kreeg later, in de voorbereiding op het seizoen 2015/16, last van zijn knie toen hij met zijn club in Frankrijk verbleef. PSV stuurde hem snel terug naar Nederland en liet hem onderzoeken, waarna bleek dat Willems een tijd uit de roulatie zou zijn met een knieblessure. De hoop was dat de club hem in oktober weer zou mogen begroeten, maar het tegenovergestelde is nu gebeurd.

Door de nieuwe blessure, ontstaan na een val op de knie tijdens een trainingssessie, moet Willems ook een streep zetten door de rest van deze maand en ook door november. Het is hoogst twijfelachtig of PSV hem voor de winterstop wel weer terugkrijgt, dus wellicht moet de linkervleugelverdediger zich gaan richten op een comeback na de winterstop. Simon Poulsen en Joshua Brenet zijn zijn vervangers in Eindhoven, maar ook Poulsen speelde door een blessure nog maar heel weinig.

Bezig met laden …