voetbalzone

Nieuwe eigenaar Blackburn overweegt naamsverandering Ewood Park

Thijs Post28 okt 2010, 20:09
Laatst bijgewerkt: 28 okt 2010, 20:09
Advertentie

Blackburn Rovers staat op het punt om de volgende Premier League-club te worden die overgenomen wordt door een puissant rijke eigenaar: het Indiase bedrijf Venky’s, actief in de handel in kippen, wil de club overnemen. Anuradha Desai, eigenaar van het bedrijf, noemt ‘tradities erg belangrijk’. Mogelijk kunnen de supporters die opmerking met een korreltje zout nemen, aangezien Desai een financieel gunstige naamsverandering van stadion Ewood Park niet uitsluit.

“We zullen ons best doen voor de fans en de club, en we vinden het erg belangrijk de tradities van de club te continueren”, laat Desai optekenen in de Lancashire Telegraph. “We zijn goede, verantwoordelijke eigenaars en we willen de club sterker maken. Er zijn veel plannen maar er is nog niets zeker. Eén daarvan is een sponsorschap van Ewood Park, maar daar is nog geen beslissing over genomen.”

Ewood Park werd geopend in 1890 en is daarmee één van de oudste stadions in de Engelse Premier League. Slechts Stamford Bridge van Chelsea (1877) en Anfield van Liverpool (1884) werden eerder gebouwd.

Bezig met laden …