voetbalzone

Nieuwe Indiase eigenaren veranderen stadionnaam van Blackburn

Robert Smid21 nov 2010, 13:10
Laatst bijgewerkt: 21 nov 2010, 13:10
Advertentie

Als het aan de nieuwe eigenaren van Blackburn Rovers ligt, zal de Engelse formatie vanaf nu niet meer op Ewood Park zijn wedstrijden spelen. Althans, de naam moet worden gewijzigd van het nieuwe bestuur. Vrijdag kwam deze aan de macht toen het bedrijf Venky’s de onderhandelingen met Blackburn Rovers wist af te ronden.

Ewood Park zal hoogstwaarschijnlijk niet meer bestaan. “We moeten er voor zien te zorgen dat het merk Blackburn Rovers een flinke boost krijgt”, aldus Venky’s topman Anuradha Desai tegenover persbureau Reuters. “Het bestuur heeft het vooralsnog uitstekend gedaan, maar we moeten verder kijken. Een verandering van de stadionnaam is een eerste stap.”

Volgens Desai moet Blackburn Rovers een voorbeeld nemen aan een club als Arsenal. “Zij veranderden hun stadionnaam in ‘Emirates Stadium’ naar hun hoofdsponsor. Ons stadion zou best wel eens het Venky’s Stadium kunnen gaan heten. Het gaat er vooral om dat we de naam Blackburn Rovers willen verspreiden waar we dat kunnen. Ons hoofddoel is daarbij India.”

Bezig met laden …