voetbalzone

'Nieuwe Mascherano' landt in Madrid: 'Geweldig dat ik dit heb bereikt'

Daniel Cabot Kerkdijk27 aug 2015, 00:10
Laatst bijgewerkt: 27 aug 2015, 00:10
Advertentie

Matías Kranevitter mag zich spoedig speler van Atlético Madrid noemen. De 22-jarige middenvelder van River Plate uit Argentinië landde woensdagavond in Madrid, waar hij donderdag zijn transfer zal afronden. Met de transfer van Kranevitter is naar verluidt een bedrag van acht miljoen euro gemoeid, al is niet duidelijk hoeveel procent aan transferrechten los Colchoneros daarmee krijgen.

voetbalzone

Kranevitter, die 'de nieuwe Javier Mascherano' wordt genoemd, is dolblij met zijn aanstaande overstap naar het Vicente Calderón. "Atlético is een grote club waar ik altijd voor heb willen spelen", zo verzekerde de landgenoot van Diego Simeone na zijn aankomst op het vliegveld. "Het is geweldig dat ik dit heb bereikt."

Het is nog niet duidelijk of Kranevitter zich bij Atlético voegt of bijvoorbeeld nog een half jaar voor River Plate blijft uitkomen. "Ik heb nog geen idee. Ik weet zeker dat de clubs daar wel uit zullen komen. Ik hoor wel wat ik moet doen." Kranevitter is een belangrijke speler voor los Millionarios, die met oog op het WK voor clubteams in december nog graag een half jaar over de middenvelder willen beschikken.


Bezig met laden …